ΝΕΑ
International Conference On Strategic Innovative Marketing And Tourism 2018
Καταχωρήθηκε στις 08 Μαΐου 2018
Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής διοργανώνει το 7ο διεθνές Συνέδριο Στρατηγικού Καινοτόμου Μάρκετινγκ και Τουρισμού ICSIMAT 2018 σε συνεργασία με σημαντικά Πανεπιστήμια από την περιοχή του Αμβούργου, της Ολλανδίας, της Αμερικής και του Καναδά.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, στο Ξενοδοχείο Amarilia, στις 17-20 Οκτωβρίου 2018 με την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ.

Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου είναι βασισμένες στο συνδυασμό του μάρκετινγκ, της ψηφιακής επικοινωνίας και καινοτόμους τρόπους προσέγγισης στο πεδίο του τουρισμού. Στο πλαίσιο του συνεδρίου συμμετέχουν σημαντικές επιστημονικές προσωπικότητες τόσο ως προσκεκλημένοι ομιλητές όσο και ως σύνεδροι για να παρουσιάσουν τις ερευνητικές τους εργασίες. Το συνέδριο έχει δημιουργήσει κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών, ομιλίες από εξαίρετα παραδείγματα στο χώρο των επιχειρήσεων και των οργανισμών, τα πρακτικά του δημοσιεύονται σε μεγάλους εκδοτικούς οίκους (Springer, Elsevier), ενώ για το 2017 τα πρακτικά Springer έλαβαν περισσότερες από 73000 downloads και κατατάχθηκαν στο 25% της Springer.
 
Το advisory board, η επιστημονική επιτροπή και τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια συγκαταλέγονται στα κορυφαία στο είδος τους.
 
Οι περιλήψεις κατατίθενται ηλεκτρονικά έως τις 30 Μαϊου 2018 (first conference call) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο του συνεδρίου http://www.icsimat.com