Χαιρετισμός του προέδρου

Γεώργιος Μπάλτας

Καθηγητής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πρόεδρος Δ.Σ.

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ λειτουργεί από το έτος 1998 ως αναγνωρισμένο, μη κερδοσκοπικό επιστημονικό σωματείο, με αντικείμενο το μάρκετινγκ, δηλαδή την επιχειρησιακή λειτουργία που οι οργανισμοί διοικούν τις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών και συνδέονται με τα ακροατήρια τους.

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ προάγει την επιστήμη και το επάγγελμα του μάρκετινγκ στην Ελλάδα και εκπροσωπεί την ακαδημαϊκή, επαγγελματική και επιχειρηματική κοινότητα του μάρκετινγκ.

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ είναι το πρώτο αναγνωρισμένο σωματείο για το μάρκετινγκ και έχει καταξιωθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μέσω της πολύμορφής προσφοράς και της συνεχούς δράσης της για περισσότερα από 20 χρόνια.

Η ΕΛ.Α.Μ είναι κοντά στην εκπαίδευση, στην έρευνα και στην πράξη του μάρκετινγκ, με πλήθος εκδηλώσεων, συνεδρίων και δράσεων που επιμορφώνουν, ενημερώνουν και αναδεικνύουν.

Στόχος της ΕΛΑΜ είναι η ανάπτυξη και διάχυση του επιστημονικού μάρκετινγκ, ώστε να συμβάλει στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, στην ενίσχυση των επιχειρήσεων της χώρας και στη βελτίωση της θέσης των εργαζομένων και των καταναλωτών.

Στην ΕΛ.Α.Μ πιστεύουμε ότι το μάρκετινγκ, ως η λειτουργία που συνδέει την επιχείρηση με την αγορά, είναι καθοριστικός παράγοντας στην προσπάθεια για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας. Στην εποχή μας, η επιβίωση των επιχειρήσεων βασίζεται στην ικανότητα τους να προσαρμόζονται στις αγορές και να κερδίζουν τις προτιμήσεις των πελατών τους. Οι επιχειρήσεις, όπως οι εθνικές οικονομίες, δεν είναι διεθνώς ανταγωνιστικές χωρίς επαρκή ζήτηση και ισχυρές προτιμήσεις για τα προϊόντα τους. Ο ρόλος του μάρκετινγκ είναι επομένως κρίσιμος για την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και των επιχειρήσεων που την αποτελούν.

Η ΕΛ.Α.Μ καλωσορίζει επιστήμονες, στελέχη, επαγγελματίες, επιχειρηματίες και φοιτητές που θέλουν να συμμετάσχουν στην κοινότητα μας και να συμβάλλουν στην προσπάθεια μας.

Facebook Feed

23 Σεπτεμβρίου

Μπορείτε να ακολουθήσετε όλοι τα social media της ακαδημίας μας, προκειμένου να παραμείνουμε συνδεδεμένοι. Σε όλα μας τα social media θα βρείτε ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με το marketing και τις εφαρμογές του, καθώς και νέα για την επικαιρότητα, τα οποία διευρύνουν τις γνώσεις σας και μπορούν να αποτελέσουν θεμέλια για τις επόμενες κινήσεις σας. Επιπλέον, δημοσιεύονται όλες οι δράσεις της ακαδημίας μας, όπως σεμινάρια, εκδηλώσεις κ.λπ., στις οποίες μπορείτε να συμμετέχετε και να συμβάλλετε και εσείς στο έργο μας!Που μπορείτε να μας βρείτε:💡Facebook: Greek Marketing Academy (ΕΛΑΜ) (Greek Marketing Academy (ΕΛΑΜ))💡Linkedin: Greek Marketing Academy (www.linkedin.com/company/greek-marketing-academy/)💡Instagram: elam.academy (www.instagram.com/elam.academy/)#greekmarketingacademy #Elam #marketingacademy #socialmedia ... See MoreSee Less
View on Facebook