Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ δημιούργησε την ακόλουθη δήλωση, η οποία αποτελεί τη συμμόρφωσή της με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Σκοπός της παρούσας πολιτικής απορρήτου και προστασίας προσωπικών δεδομένων είναι η πληροφόρησή σας για τους τρόπους συλλογής, αποθήκευσης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων από την ΕΛ.Α.Μ., τα οποία συλλέγονται στις σελίδες αυτού του website.

Υπεύθυνος Φορέας

Υπεύθυνος φορέας για τη συλλογή, αποθήκευση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με την έννοια του ελληνικού δικαίου και της νομοθεσίας περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι η:
Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.)
Ευελπίδων 47α και Λευκάδος 33
Τ.Κ. 113 62, Αθήνα
Τηλ: 2108203850
E-mail: info@elam.gr

Συλλογή και Χρήση των Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που μπορούν να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση ενός φυσικού προσώπου. Η ΕΛ.Α.Μ. δεν συλλέγει προσωπικά σας δεδομένα, παρά μόνο αν τα παράσχετε εσείς. Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μας παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα:
α) μέσω της φόρμας επικοινωνίας του website μας
β) μέσω της δήλωσης ενδιαφέροντος για Εγγραφή ως μέλος
Και στις δύο ανωτέρω αναφερόμενες περιπτώσεις χορήγησης των στοιχείων σας, τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται από την ΕΛ.Α.Μ. μόνο για επικοινωνία με το χρήστη, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωσή του για τις δραστηριότητες και σκοπούς της ως Σωματείου μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα.
Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ δεσμεύεται ότι, σε καμία περίπτωση, τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν ούτε να διατεθούν σε τρίτους.

Χρονικό Διάστημα Αποθήκευσης των Προσωπικών Δεδομένων

Τα δεδομένα σας, εφόσον, όπως προαναφέρθηκε. παρέχονται από εσάς, με σκοπό την ενημέρωση περί των δραστηριοτήτων και σκοπών της ΕΛ.Α.Μ., τηρούνται / αποθηκεύονται, μέχρις ότου ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας. Σε περίπτωση που προβείτε σε ανάκληση της συγκατάθεσής σας, η ανάκληση αυτή θα ισχύει από τη στιγμή που τη δηλώνετε και θα πάψουμε στο εξής να τηρούμε τα δεδομένα σας. Η δήλωση της ανάκλησης της συγκατάθεσής σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με την αποστολή σχετικού e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@elam.gr.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

Η ΕΛ.Α.Μ. λαμβάνει κατάλληλα μέτρα προκειμένου να διασφαλίζει τη νόμιμη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και την προστασία τους από τυχούσα αλλοίωση, απώλεια ή παραβίασή τους από τρίτους. Στο πλαίσιο αυτό, προσπαθούμε να βελτιώνουμε συνεχώς τα μέτρα ασφάλειας που λαμβάνουμε.

Ενημέρωση και Τροποποίηση Πολιτικής Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Διατηρούμε το δικαίωμα να επικαιροποιούμε και τροποποιούμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, χωρίς να υποχρεούμαστε για την προηγούμενη ενημέρωσή σας. Για το λόγο αυτό παρακαλείστε να διαβάζετε, σε κάθε περίπτωση, την Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κάθε φορά πριν πλοηγηθείτε στο website της ΕΛ.Α.Μ., ώστε να ενημερώνεστε για την εκάστοτε ισχύουσα Πολιτική και για πιθανές τροποποιήσεις και ενημερώσεις.

Facebook Feed

23 Σεπτεμβρίου

Μπορείτε να ακολουθήσετε όλοι τα social media της ακαδημίας μας, προκειμένου να παραμείνουμε συνδεδεμένοι. Σε όλα μας τα social media θα βρείτε ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με το marketing και τις εφαρμογές του, καθώς και νέα για την επικαιρότητα, τα οποία διευρύνουν τις γνώσεις σας και μπορούν να αποτελέσουν θεμέλια για τις επόμενες κινήσεις σας. Επιπλέον, δημοσιεύονται όλες οι δράσεις της ακαδημίας μας, όπως σεμινάρια, εκδηλώσεις κ.λπ., στις οποίες μπορείτε να συμμετέχετε και να συμβάλλετε και εσείς στο έργο μας!Που μπορείτε να μας βρείτε:💡Facebook: Greek Marketing Academy (ΕΛΑΜ) (Greek Marketing Academy (ΕΛΑΜ))💡Linkedin: Greek Marketing Academy (www.linkedin.com/company/greek-marketing-academy/)💡Instagram: elam.academy (www.instagram.com/elam.academy/)#greekmarketingacademy #Elam #marketingacademy #socialmedia ... See MoreSee Less
View on Facebook