Καταχωρήθηκε στις 27 Ιανουαρίου, 2021

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, ο Σύλλογος Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια και ο Σύλλογος Αποφοίτων ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο πλαίσιο των MADE IN GREECE EVENT SERIES, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία μια διαδικτυακή συζήτηση τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις 7:30μμ με θέμα Business Transformation and Strategy.

Στη συζήτηση συμμετείχαν οι επιχειρηματίες κ.κ. Βάσος Ευθυμιάδης της Κ & Ν Ευθυμιάδης ΑΒΕΕ, Άγγελος Ιατρίδης της Alpha Estate και Ευθύμης Χατζηβασιλείου της MED GROUP ενώ τον συντονισμό ανέλαβε η δημοσιογράφος κα Σύνθια Σαπίκα. Τη συζήτηση παρακολούθησαν συνολικά 444 άτομα, στελέχη επιχειρήσεων, ακαδημαϊκοί και φοιτητές από όλη την Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν η έννοια του επιχειρησιακού μετασχηματισμού και των συνεπειών του στη στρατηγική των επιχειρήσεων, οι προκλήσεις που αντιμετώπισαν οι επιχειρήσεις την τελευταία πενταετία και πως προσαρμόστηκαν για να τις αντιμετωπίσουν, οι δυσκολίες στην προσπάθειά τους αλλά και πως βλέπουν το μέλλον των ελληνικών επιχειρήσεων.

Ερωτήσεις τέθηκαν επίσης από τους συμμετέχοντες σχετικά με την έννοια της κοινωνικής καινοτομίας και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης σε ένα fashion brand, τις τεχνικές διαχείρισης κρίσεων, τις στρατηγικές εν μέσω πανδημίας και κατά πόσο θα τις χρησιμοποιούν και αφού λήξει, τη διαχείριση θυγατρικών εξωτερικού κατά τη διάρκεια του – σχεδόν παγκόσμιου – lockdown. Άλλα σημαντικά θέματα του απαντήθηκαν αφορούσαν τις εξαγωγές και τον τρόπο που θα μπορούσαν να αυξηθούν, την επένδυση σε μάρκετινγκ και διαφήμιση ενώ μέσω πανδημίας, τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων ενώ ζητήθηκαν συμβουλές για τους νέους που επιθυμούν να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα.

Τα Μade in Greece event series είναι μια νέα πρωτοβουλία της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ) στο πλαίσιο του θεσμού των βραβείων MADE IN GREECE, κατοχυρωμένου από την ΕΛΑΜ, και είναι αφιερωμένα στη μνήμη του εκλιπόντος καθηγητή Γεωργίου Αυλωνίτη.

Στόχος των Made in Greece event series είναι η ανάδειξη πετυχημένων και καινοτόμων στρατηγικών και πρακτικών μάρκετινγκ που εφαρμόζει σήμερα η σύγχρονη επιχείρηση. Καταξιωμένα στελέχη μάρκετινγκ της αγοράς και καθηγητές μάρκετινγκ αναλύουν, συζητούν και συνθέτουν την εικόνα του αποτελεσματικού μάρκετινγκ

Facebook Feed