Καταχωρήθηκε στις 27 Ιανουαρίου, 2021

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, ο Σύλλογος Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια και ο Σύλλογος Αποφοίτων ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο πλαίσιο των MADE IN GREECE EVENT SERIES, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία μια διαδικτυακή συζήτηση τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις 7:30μμ με θέμα Business Transformation and Strategy.

Στη συζήτηση συμμετείχαν οι επιχειρηματίες κ.κ. Βάσος Ευθυμιάδης της Κ & Ν Ευθυμιάδης ΑΒΕΕ, Άγγελος Ιατρίδης της Alpha Estate και Ευθύμης Χατζηβασιλείου της MED GROUP ενώ τον συντονισμό ανέλαβε η δημοσιογράφος κα Σύνθια Σαπίκα. Τη συζήτηση παρακολούθησαν συνολικά 444 άτομα, στελέχη επιχειρήσεων, ακαδημαϊκοί και φοιτητές από όλη την Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν η έννοια του επιχειρησιακού μετασχηματισμού και των συνεπειών του στη στρατηγική των επιχειρήσεων, οι προκλήσεις που αντιμετώπισαν οι επιχειρήσεις την τελευταία πενταετία και πως προσαρμόστηκαν για να τις αντιμετωπίσουν, οι δυσκολίες στην προσπάθειά τους αλλά και πως βλέπουν το μέλλον των ελληνικών επιχειρήσεων.

Ερωτήσεις τέθηκαν επίσης από τους συμμετέχοντες σχετικά με την έννοια της κοινωνικής καινοτομίας και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης σε ένα fashion brand, τις τεχνικές διαχείρισης κρίσεων, τις στρατηγικές εν μέσω πανδημίας και κατά πόσο θα τις χρησιμοποιούν και αφού λήξει, τη διαχείριση θυγατρικών εξωτερικού κατά τη διάρκεια του – σχεδόν παγκόσμιου – lockdown. Άλλα σημαντικά θέματα του απαντήθηκαν αφορούσαν τις εξαγωγές και τον τρόπο που θα μπορούσαν να αυξηθούν, την επένδυση σε μάρκετινγκ και διαφήμιση ενώ μέσω πανδημίας, τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων ενώ ζητήθηκαν συμβουλές για τους νέους που επιθυμούν να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα.

Τα Μade in Greece event series είναι μια νέα πρωτοβουλία της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ) στο πλαίσιο του θεσμού των βραβείων MADE IN GREECE, κατοχυρωμένου από την ΕΛΑΜ, και είναι αφιερωμένα στη μνήμη του εκλιπόντος καθηγητή Γεωργίου Αυλωνίτη.

Στόχος των Made in Greece event series είναι η ανάδειξη πετυχημένων και καινοτόμων στρατηγικών και πρακτικών μάρκετινγκ που εφαρμόζει σήμερα η σύγχρονη επιχείρηση. Καταξιωμένα στελέχη μάρκετινγκ της αγοράς και καθηγητές μάρκετινγκ αναλύουν, συζητούν και συνθέτουν την εικόνα του αποτελεσματικού μάρκετινγκ

Facebook Feed

Με ιδιαίτερη επιτυχία και θερμή ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η εκδήλωση δικτύωσης της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) στον εμβληματικό χώρο του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα στη Θεσσαλονίκη.Η βραδιά ξεκίνησε με μια εξαιρετική περιήγηση στους χώρους του Μουσείου από την Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Διευθύντρια του ΚΕΜΙΤ-ΙΜΜΑ, κ. Σταυρούλα Μαυρογένη, την οποία και ευχαριστούμε θερμά. Η εκδήλωση επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο ότι τα μέλη της ΕΛ.Α.Μ. στη Βόρεια Ελλάδα είναι εξαιρετικά ενεργά, δίνοντας δυναμικό «παρών». Σε ένα κλίμα συναδελφικότητας, παλιοί και νέοι συνάδελφοι, ακαδημαϊκοί και διακεκριμένα στελέχη της αγοράς, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τις τρέχουσες εξελίξεις του κλάδου μας, να ανταλλάξουμε απόψεις και να θέσουμε τις βάσεις για νέες, γόνιμες συνέργειες.Η εκδήλωση λειτούργησε ως ελάχιστος φόρος τιμής στους πρωτεργάτες της Ακαδημίας μας. Επιβεβαιώθηκε, έτσι, η κοινή μας πεποίθηση ότι η επιστημονική γνώση, η έρευνα και οι ουσιαστικές σχέσεις των μελών παραμένουν οι κεντρικοί πυλώνες πάνω στους οποίους αναπτύσσεται η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ.Ανανεώνουμε τους δεσμούς μας, μοιραζόμαστε κοινό όραμα και συνεχίζουμε. Γιατί η επιστήμη του Μάρκετινγκ εξελίσσεται εκεί που οι άνθρωποί της συναντιούνται και συνδημιουργούν. #Elam #greekmarketingacademy #marketingscience #networkingevent #thessaloniki #AcademicCommunity ... See MoreSee Less
View on Facebook
View on Facebook
Ζήτω η 25η Μαρτίου 1821!205 χρόνια από τη μεγάλη επανάσταση του ελληνικού λαού για ελευθερία και ανεξαρτησία! ... See MoreSee Less
View on Facebook