Καταχωρήθηκε στις 27 Ιανουαρίου, 2021

Με ουσιαστική και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουλίου 2020 το webinar που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ και την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ μας!

Στο πάνελ συμμετείχαν ο κ. Άγις Πιστιόλας, Πρόεδρος ΔΣ ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Μέλος ΔΣ της Agrino, ο κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Μέλος ΔΣ ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Αντιπρόεδρος της ΛΟΥΞ, ο κ. Γέωργιος Μπάλτας, Πρόεδρος της ΕΛ.Α.Μ., Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο κ. Προκόπης Θεοδωρίδης, Γενικός Γραμματέας της ΕΛΑΜ, Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στο πολυάριθμο κοινό που παρακολούθησε το webinar παρευρέθηκαν μέλη της ΕΛ.Α.Μ., στελέχη μάρκετινγκ από την αγορά και αρκετοί φοιτητές. Η παρουσία όλων ήταν σημαντική και συνέβαλαν στη συζήτηση με ερωτήσεις και με εύστοχες παρεμβάσεις – τοποθετήσεις.

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ θα συνεχίσει να πραγματοποιεί online συζητήσεις Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την τεχνική και διοικητική υποστήριξη του webinar την κ. Βίκυ Νικολοπούλου [InSession Events], την κ. Ειρήνη Μαυρομαρά, τον κ. Κωνσταντίνο Λιονάκη καθώς και την Direction Business Network για την δημοσιότητα του webinar.

Facebook Feed